Vakantie

Het zomervakantie! We wensen alle kinderen en hun ouders een heel fijne en zonnige zomervakantie toe.
De school begint weer op dinsdag 18 augustus.

Techniekdag groep 7

De leerlingen van groep 7 hebben maandag 1 juni een techniekdag gehad. 's Ochtends bezochten de kinderen enkele bedrijven en 's middags gingen ze naar het Noorderpoort om daar in de verschillende technieklokalen te werken aan een werkstuk. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, waarin de kinderen veel geleerd hebben.
Klik hier voor foto's van de techniekdag.

Fancy Fair

De Fancy Fair die we afgelopen vrijdag op school gehouden hebben heeft netto ruim € 1400,- opgebracht!
De opbrengst van deze fair is bestemd voor een school in het dorp Ugando in Ghana. Ouderraad bedankt voor de organisatie. Ouders en kinderen, bedankt voor de opbrengst.

Groep 8 op schoolkamp

Groep 8 is drie dagen op schoolkamp geweest in groepsaccommodatie Westerweelde in Ter Apel. Zowel kinderen als leerkrachten kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kamp met, op een flinke onweers- en hagelbui na, prachtig mooi weer. Na drie dagen met veel plezier, weinig slaap en schorre kelen, kijken we voldaan terug op het schoolkamp.