Over onze school

- De Oranje Nassauschool is een middelgrote school met zo'n 250 leerlingen;
- Ons onderwijs richt zich in het bijzonder op leerlingenzorg, zelfstandig werken en sociaal emotionele vorming;
- De school heeft een hecht lerarenteam met weinig verloop;
- Doorlopend wordt het lesmateriaal vernieuwd, waardoor moderne methoden gebruikt worden.

- We zijn dit jaar weer met drie kleutergroepen gestart!

- Wilt u uw kind opgeven? Meld uw kind dan tijdig aan.

Kinderboekenweek

Woensdag 1 oktober ging de kinderboekenweek van start. Het startsein werd gegeven in MFA Noordstee waarna er in de groepen anderhalve week werd gewerkt aan het thema FEEST. Op vrijdag 10 oktober werd de kinderboekenweek dan ook op feestelijk wijze op het plein afgesloten. Veel kinderen deden mee aan de taartenwedstrijd.
Foto's van de afsluiting van de kinderboekenweek.

Veilig op de fiets

Dinsdag 7 oktober wordt op school een fietsencontrole georganiseerd.
Vrijwilligers van VVN komen dan gratis de fietsen van de kinderen vanaf groep 5 controleren.
We willen daarmee bereiken dat de kinderen op een veilige fiets naar school kunnen komen.

Op pad met Kinderpostzegels

Op woensdag 24 september zijn de kinderen van de groepen 7 en 8 op pad gegaan voor de actie Kinderpostzegels. We hopen dat er flink besteld wordt om zo kansarme kinderen in binnen- en buitenland te kunnen helpen.