Kerstviering

Aanstaande woensdag, 17 december, houden we de kerstvieringen. De groepen 1 t/m 4 hebben de kerstviering om 19.00 uur in de Poststraatkerk waarbij ook de ouders van harte welkom zijn om het feest mee te vieren. Om 18.40 uur gaan de deuren open. De kinderen worden verwacht in de zaal achter de kerk. De ouders zoeken een plaatsje in de kerk. De kinderen zitten voorin bij elkaar. Na de viering kunt u uw kind weer ophalen in de zaal achter de kerk.

De groepen 5 t/m 8 hebben 17 december tegelijkertijd een viering in de klas op school. De kinderen van deze groepen worden om 19.00 uur op school verwacht. Zij hebben de viering in hun eigen groep. Tijdens de vieringen wordt er gecollecteerd voor giro 555. De opbrengst komt ten goede aan de bestrijding van (de gevolgen van) ebola. Na afloop (ca. 20.00 uur) is er een samenzang op het schoolplein. Alle ouders zijn daarbij van harte welkom.

Vrijdag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan de Oranje Nassauschool.

Dat ging niet geheel zonder problemen. Terwijl de ene Piet op het plein druk in de weer was de kinderen te laten zingen, dansen en springen, was de andere Piet gewoon elders aan het werk gegaan.
Sinterklaas moest de werkpiet uiteindelijk bij de kinderopvang ophalen en werd gelukkig door de welwillende leiding van de kinderopvang per wagen naar school gebracht.

Klik hier voor meer foto's.

Kinderboekenweek

Woensdag 1 oktober ging de kinderboekenweek van start. Het startsein werd gegeven in MFA Noordstee waarna er in de groepen anderhalve week werd gewerkt aan het thema FEEST. Op vrijdag 10 oktober werd de kinderboekenweek dan ook op feestelijk wijze op het plein afgesloten. Veel kinderen deden mee aan de taartenwedstrijd.
Foto's van de afsluiting van de kinderboekenweek.