Start schooljaar

Het zomervakantie is ten einde! We hopen dat iedeeen heeft kunnen genieten van de vakantie.
Maandag 17 augustus heeft het schoolteam een studiedag.
De school begint weer op dinsdag 18 augustus.
Om te werken aan een goed leerklimaat zal er in de eerste week veel aandacht zijn voor hernieuwde kennismaking, groepsvorming, regels en wat er in de nieuwe groep geleerd gaat worden.

Techniekdag groep 7

De leerlingen van groep 7 hebben maandag 1 juni een techniekdag gehad. 's Ochtends bezochten de kinderen enkele bedrijven en 's middags gingen ze naar het Noorderpoort om daar in de verschillende technieklokalen te werken aan een werkstuk. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, waarin de kinderen veel geleerd hebben.
Klik hier voor foto's van de techniekdag.

Fancy Fair

De Fancy Fair die eind mei op school gehouden werd heeft netto ruim € 1400,- opgebracht!
De opbrengst van deze fair is bestemd voor een school in het dorp Ugando in Ghana. Ouderraad bedankt voor de organisatie. Ouders en kinderen, bedankt voor de opbrengst.

Groep 8 op schoolkamp

Groep 8 is drie dagen op schoolkamp geweest in groepsaccommodatie Westerweelde in Ter Apel. Zowel kinderen als leerkrachten kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kamp met, op een flinke onweers- en hagelbui na, prachtig mooi weer. Na drie dagen met veel plezier, weinig slaap en schorre kelen, kijken we voldaan terug op het schoolkamp.