Over onze school

- De Oranje Nassauschool is een middelgrote school met zo'n 250 leerlingen;
- Ons onderwijs richt zich in het bijzonder op leerlingenzorg, zelfstandig werken en sociaal emotionele vorming;
- De school heeft een hecht lerarenteam met weinig verloop;
- Doorlopend wordt het lesmateriaal vernieuwd, waardoor moderne methoden gebruikt worden.

- We zijn dit jaar weer met drie kleutergroepen gestart!

- Wilt u uw kind opgeven? Meld uw kind dan tijdig aan.

Kinderboekenweek

Woensdag 1 oktober is de kinderboekenweek van start gegaan. Het startsein werd op feestelijke wijze gegeven in MFA Noordstee. In komende weken zal elke groep werken met het Kinderboekenweekthema: Feest!
De kinderboekenweek wordt afgesloten met een boekenmarkt op vrijdag 10 oktober van 11.00 tot 11.45 uur
Foto's van de het kinderboekenfeest.

Veilig op de fiets

Dinsdag 7 oktober wordt op school een fietsencontrole georganiseerd.
Vrijwilligers van VVN komen dan gratis de fietsen van de kinderen vanaf groep 5 controleren.
We willen daarmee bereiken dat de kinderen op een veilige fiets naar school kunnen komen.

Op pad met Kinderpostzegels

Op woensdag 24 september zijn de kinderen van de groepen 7 en 8 op pad gegaan voor de actie Kinderpostzegels. We hopen dat er flink besteld wordt om zo kansarme kinderen in binnen- en buitenland te kunnen helpen.